Ja està disponible el podcast del Vols llegir? de dilluns 7 de febrer

08 Mar 2011

vols llegirBusqueu un espai i una estona per escoltar aquest nou lliurament del programa literari de Ràdio Nova de Vilanova del Camí: Vols llegir?.

En aquesta edició s’ha entrevistat al periodista i escriptor debutant, el manresà Marc Serena, que ha publicat el seu primer llibre “La volta dels 25”, on exposa la seva aventura sabàtica d’un any tot fent un viatge per 25 països d’arreu del món per conèixer a 25 joves de diverses condicions socials i fer un retrat generacional amb un denominador en comú: tots han complert els 25 anys. Llibre editat per La Magrana en català i Ediciones B en castellà.

El programa també presenta l’exposició organitzada per la Biblioteca de Vilanova del Camí: “Biblioteques del món”. Un recull fotogràfic amb aportacions fetes pels usuaris de la biblioteca que han retratat biblioteques en els seus viatges particulars. Finalment, la prestatgeria virtual del Vols llegir?, incorpora les novetats dels autors: Joaquim Maria Puyal amb “Aicnnàlubma”, Piedad Martos amb el seu llibre de debut “Entre magia y fantasia” i finalment “Per la comarca d’Anoia” de Gener Aymamí i Domingo.

També us oferim la possibilitat d’escoltar l’entrevista realitzada a Marc Serena, autor del llibre “La volta dels 25”