Joan Maragall i Marta Mata també ‘es taquen’ amb la xocolatada solidària pel càncer infantil

12 Feb 2019
Cartell xocolatada portada-fons

La xocolatada solidària “Taca’t pel càncer infantil” ha trobat la complicitat de les tres escoles vilanovines. Dijous passat era el Pompeu Fabra qui acollia l’activitat, mentre que el pròxim divendres 15 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil seran les escoles Joan Maragall i Marta Mata les que faran aquest berenar solidari, als respectius centres, per recollir l’aportació de les famílies

Aquesta és una iniciativa de l’Hospital Sant Joan de Déu que es va iniciar l’any passat. Convida a les escoles a organitzar xocolatades solidàries entorn el Dia Internacional del Càncer Infantil. L’any passat van ser 319 les escoles que van respondre a la crida i enguany, hi ha, més de 700 inscrites.

L’AMPA i l’Escola Joan Maragall han preparat plegades l’activitat pel pròxim divendres, a partir de les 16:30h, a la pista de l’escola. “Trobareu un deliciós berenar acompanyat de tallers pintacares, animació amb balls, un photocall i moltes rialles entre amics i amigues” expliquen des de l’equip directiu i l’AMPA del centre. Tot plegat, com assenyalen “per només 1€ i els diners recaptats es destinaran íntegrament a projectes pioners en el diagnòstics i tractament del càncer”.

L’activitat compta amb la col·laboració d’Aliment Art i de l’escola Artístic.

D’altra banda a l’Escola Marta Mata la tarda solidària començarà també un cop acabin les classes, a partir de les 16:30 h al pati de l’escola. Hi haurà un grup de persones de l’entitat Pulseras Candela i també tindran música per amenitzar la festa.

En aquest cas l’activitat l’organitza l’AMPA amb la col·laboració de l’escola, Pulseras Candela i Aliment Art.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by