La 19a Sant Silvestre frega els 800 participants i proclama Guillem Carner i Anna Noguera guanyadors absoluts dels 5 km |FOTOS|

02 gen. 2018
Cursa Silvestre 2017-v2

Foto Josep Rovira

Podeu visionar l’Àlbum Fotogràfic clicant sobre la imatge


La Sant Silvestre vilanovina, a punt de complir vint edicions, encara creix i ha fregat els 800 participants. L’última tarda de l’any 2017 va esdevenir una nova festa esportiva i va omplir la plaça del Mercat. Un total de 792 atletes de tota edat i condició, nou rècord de participació, s’hi van aplegar per participar en la 19a edició de la cursa. Un total de 187 finalitzaren la prova de 2’5 km i 608 la de 5 km


Guillem Carner, del CAI Petromiralles amb un temps de 15’47” i Anna Noguera, també del CA Igualada Petromiralles, 28a general amb 18’18”, foren els guanyadors absoluts de la prova dels 5 km. En categoria masculina Albert Moreno, del CAI Triatló Petromiralles, fou segon amb 15’50” i Josep Martínez, també del CAI Triatló Petromiralles, tercer amb un crono de 16’21”.

En fèmines la segona i tercera classificades foren Èlia Ibarra, també del CAI Petromiralles, 57a general amb 19’17” i Aïda Solà – CAI Triatló Petromiralles – 60a amb19’22”, respectivament.

En la cursa infantil de 2,5 km els vencedors foren Amanuel Royo -Wolayta Power-, amb un crono de 8’39” seguit de Carla Bisbal, del CAI Petromiralles/Dental Igualada, 2a general i guanyadora absoluta femenina, amb 8’45”. Nil Alonso – CE.R.RocaRunning -era 3r general amb 8’54”. Mohamed Ayyad del CAI Petromiralles, era 4t general amb 9’05”, entrant 5è general Jan Claramunt amb 9’14”. La 2a en fèmines i 8a general era Andrea Gil, també del CAI Petromiralles, amb 9’40”, seguida de Carlota Mollà -CAI Petromiralles-, 3a en fèmines i 14a en la general, amb 9’50”.

 

La festa començà al punt de les 17,10 h de la tarda, moment en que els jutges donaven el tret de sortida de la prova Infantil, de 2’5 km de recorregut.

Però el ple es feu al voltant de les 18 h quan més de 605 atletes es posicionaven darrere l’arc de sortida, per prendre part en la darrera prova atlètica de l’any. Novament i malgrat el fred, el bon humor i el to de festa eren ben presents entre els participants i el nombrós públic.

Atletes a títol individual, però també nombroses parelles, equips, col·lectius i famílies. Festa de color, de somriures, de disfresses. Tarda d’emocions i de reptes per acomiadar l’any tot fent esport.

Al punt de les 19 h i amb els resultats llistats i en cartellera, es procedí a l’entrega de premis. Hi foren presents el regidor d’Esports, Camilo Grados, el regidor de Promoció Econòmica, Francisco Palacios, la regidora de Serveis Socials, Sílvia Càceres, i la regidora de Cultura, Imma González, acompanyats pel president del CAI, Lluís Cañamares.

Es repartiren les tradicionals paneres i lots de cap d’any patrocinats per Blautec, Pintures Godoy, Metal·listeria J. Prieto i Fusteria Abad, entre els tres primers classificats del podi absolut masculí i femení.

També foren premiats els tres atletes més ràpids de cada categoria, amb la tradicional coca de cap d’any i els participants més veterans, Ernest Compte i Dolors Pujabet, premiats amb dues ampolles de cava.

Enguany el premi esperit nadalenc recaigué en una ‘comparsa’ simpàtica: El Raïm de Cap d’Any,  que rebé de bon grat el regal que patrocinava B. Gallardo, a més d’un accèssit per a la parella de Papa Noels Blanc i Blaus. Els raïms varen donar un toc festiu a l’entrega tot anticipant les campanades de cap d’any d’una forma prou original.

Esports Vilanova, organitzador de la prova, ha agraït un any més, en nom de l’Ajuntament, la col·laboració i implicació de tot l’equip de voluntaris i treballadors, així com el suport de Diputació de Barcelona, del CAI Petromiralles, de Joc Net, Super Mas i de tots els patrocinadors que la fan possible.


info google iconsPodeu consultar els resultats de la cursa en aquest enllaç: https://results.chronotrack.com/event/results/event/event-35907?&lc=ca