La biblioteca ja té passatge de lectures per l’estiu a Londres

21 Jun 2017

Biblioteca Vilanova del Camí V02


La Biblioteca de Vilanova del Camí està preparant per les tardes de juliol el cicle de tardes literàries. Enguany l’han titulat “Un estiu a Londres” i cada dimarts de juliol comentaran textos de llibres on la protagonista serà la gran ciutat britànica. Aquesta setmana han anunciat els títols d’on s’extrauran els quatre textos per llegir i compartir


Per començar el cicle, el primer dimarts, 4 de juliol, comentaran el primer capítol del recull Londres de Virginia Woolf, “Retrato de una londinense”. El dia 11, serà el torn del capítol “La Debbie i la Julie” de la recopilació Històries de Londres de Doris Lessing. El 18 de juliol, el text protagonista serà el de Simonetta Agnello Hornby: “Una triste partida”, primer capítol de l’obra Mi Londres. I per últim, el 25 de juliol, llegiran “El londinense accidental” d’Enric González, també el primer capítol d’una altra obra titulada Historias de Londres.


info google icons

Les tardes literàries començaran a partir de les 4 de la tarda i estaran moderades per Montserrat Farrés. Tothom qui hi vulgui participar ja pot passar per la biblioteca a recollir els textos.


D’altra banda us informen que l’horari de l’equipament per aquest divendres 23 de juny, revetlla de Sant Joan, serà només de matí, de les deu a la una del migdia.