La brigada de jardineria posarà flor de temporada a les jardineres de Major i Plaça del Mercat

07 Nov 2017

millores plmercat oct17 (2)


Aquesta setmana està previst que comencin les tasques de plantació de flor de temporada a diferents zones del municipi. Des de la regidoria d’Obres i Serveis Municipals, que encapçala el regidor Manuel Ocaña, indiquen que la brigada de jardineria començarà la plantació per les jardineres del carrer Major i la plaça del Mercat


També està previst que a mitjan novembre s’iniciïn, com cada any, els treballs de poda que es podria allargar fins el mes de febrer de l’any vinent. Segons informen des de Medi Ambient, les primeres actuacions es faran a les troanes del barri Sant Nicolau, a les voreres del Passeig de la Indústria i a un tram del carrer Verge de Montserrat.

Les troanes o oliveretes, són arbres petits, que fan una flor blanca que després dona lloc a un fruit de color negre semblant a una oliva. La poda d’aquests arbres, expliquen des de l’àrea de Medi Ambient, es fa en aquesta època, abans que el fruit estigui madur, per evitar que aquest caigui a terra i embruti la via pública.

Una vegada finalitzada la poda de les troanes, es començarà la de la resta d’espècies, una feina que es pot allargar fins el mes de febrer. Un cop finalitzada la poda es durà a terme la plantació d’arbrat de reposició a diferents zones del municipi.

Entre aquestes zones destaquen el lateral de la C-244 on està previst anar substituint els oms existents, una espècie molt atacada per plagues que debiliten l’arbre i que estan produint moltes baixes. També es preveu la primera plantació d’arbrat al Parc Fluvial, concretament al marge dret que llinda amb el poliesportiu.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by