La campanya Barris Antics portarà 34 vilanovins arreu de Catalunya |FOTO|

21 Jul 2017


Una trentena de persones es van aplegar ahir davant el local de la campanya Barris Antics, al carrer Major, 32 per recollir de mans de l’alcaldessa Noemí Trucharte i dels regidors de Promoció Econòmica i Esports, Francisco Palacios i Camilo Grados, els premis de la campanya. Premis en forma de visites culturals i  degustacions gastronòmiques que els convidaran a visitar diferents poblacions catalanes: des de Figueres, Roses, l’Escala o Besalú a Ulldecona, Tortosa, Falset o la Selva del Camp


L’acte va comença  a les 20 h amb una breu salutació per part de l’alcaldessa en la que va tenir paraules d’agraïment per als comerciants que han pres part en aquesta campanya, i “que donen sentit a la iniciativa pensada per dinamitzar el comerç en els centres històrics”. Noemí Trucharte els va reconèixer la seva tasca “perquè contribueixen a promocionar els nostres productes i serveis, i fins i tot el municipi de Vilanova del Camí, més enllà de les nostres contrades” va dir.

Trucharte també va felicitar i agrair als vilanovins i vilanovines el fet que comprin a Vilanova del Camí perquè “amb el vostre esforç feu créixer Vilanova” va dir l’alcaldessa.

Tot seguit el regidor de Promoció Econòmica Francisco Palacios va anar anunciant cada una de les persones guanyadores, que van recollir el regal amb totes les indicacions per poder gaudir-lo, i al final de l’esdeveniment es va servir un refrigeri. Destacar la participació a l’acte d’alguns dels comerços adherits a la campanya.

lliurament premis barris antics juliol17


Recordem que el premi que Vilanova del Camí ha ofert als 34 municipis que han participat en aquesta edició de la campanya “Barris Antics” es podrà gaudir el 16 de setembre a partir de les 10 h i consistirà en una passejada per la zona natural de Vilanova del Camí. La ruta, d’uns sis quilòmetres, passarà per la Font de l’Anoia, Can Bernades i Can Baldufes fins arribar a una zona des d’on es gaudeix d’una vista panoràmica de Vilanova del Camí i la Conca d’Òdena, tot seguint la zona dels Esgavellats. En el transcurs de la caminada s’explicarà l’origen geològic d’una zona amb grans troballes de fòssils. La jornada acabarà amb un dinar.


LLISTA DE PREMIATS 7a CAMPANYA COMERÇOS 2


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by