La capsa dels contes, principal novetat a la programació 2010/2011 de Ràdio Nova

27 Set 2010

Aquest dilluns comença la temporada 2010/2011 de Ràdio Nova, la ràdio de Vilanova. Desprès del parèntesi estiuenc, l’emissora municipal, recupera els continguts i espais realitzats per més d’una vintena de col·laboradors, que de dilluns a divendres, i a la franja de les 7 de la tarda a les 9 del vespre omplen el vespres de músiques i continguts variats.

La novetat d’aquesta temporada és La capsa dels contes, un espai d’un quart d’hora de durada aproximadament, que ens aproparà un conte, del qual, els més menuts podran gaudir a l’hora d’anar a dormir. Aquesta proposta s’emetrà els dilluns, a les 9 i 10 del vespre.

La resta es mantindrà pràcticament igual a la temporada anterior; els dilluns, Vols Llegir?, els dimarts, El secrets de la vida, i Espontanis, dimecres, Fets i Gent i De què parlem?, dijous, Set Penques i els divendres, +Qcine i Arkanum. El programa Incògnita canvia de dia i hora en relació a l’anterior temporada. A partir d’ara s’emetrà els dilluns de les 7 i 10 a 8 de la tarda.

Un altre programa que continua aquesta temporada és Supernova 2.0, l’espai diari de Ràdio Nova que apropa l’actualitat musical amb pinzellades d’actualitat, combinant l’emissió tradicional amb la interacció, en directe, amb les xarxes socials, com el facebook. Aquesta nova temporada incorpora més col.laboradors que tractaran des de la cuina del món fins a rutes turístiques per la comarca de l’Anoia.

La informació, tret identitari de l’emissora municipal, continuarà aquesta temporada amb les emissions del punts horaris, combinats amb els informatius Vilanova Informació. Cada hora, de les 10 del matí fins a les 9 del vespre. Les notícies de caràcter general i nacional seran completades amb les connexions amb COM Ràdio i els seus programes informatius, els migdies de 14 a 15, les nits de 22 a 24 hores.

Totes aquestes propostes radiofòniques són complementades, amb la fórmula musical, SuperNova, que t’acompanya la resta d’hores i els caps de setmana, oferint una selecció musical, amb èxits actuals i els clàssics de sempre.

La nova temporada de Ràdio Nova, la ràdio de Vilanova del Camí, ja funciona esperant la vostra companyia i complicitat. Recorda, ens pots escoltar a la FM, 107.7, i a través d’Internet, i al portal de comunicació, www.radionova.cat, clicant radioonline.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.