La Casa d’Andalusia de Vilanova del Camí espera reunir més de 200 persones aquest cap de setmana als actes del Dia d’Andalusia

25 Feb 2011

Casa AndaluciaAquest cap de setmana la Casa d’Andalusia de Vilanova del Camí commemora el Dia d’Andalusia, amb un programa d’actes que es desenvoluparà a les instal·lacions de la sala polivalent de Can Papasseit. Els organitzadors estan preparats per rebre-hi unes 200 persones, tot i que la venda de tiquets prèvia ha estat més aviat fluixa.

Els actes començaran demà dissabte, a les 10 del vespre, amb l’actuació del cor de la Casa d’Andalusia de Vilanova del Camí “Rocieros del Camino”. El concert s’iniciarà amb una emotiva introducció poètica a càrrec d’un component del cor. Després de l’actuació, la festa continuarà fins a les 2 de la matinada, amb música programada i seleccionada per un dj amb una selecció de rumbes i sevillanes per animar el públic a ballar-les.

L’endemà diumenge, el programa d’actes es reprendrà a les 10 del matí amb l’esmorzar a base de migas i sardines. A les 12 del migdia és previst un dels moments més emotius: la missa rociera cantada pel cor de l’entitat Rocieros del Camino, que s’oficiarà al mateix recinte de Can Papasseit. Acabarà amb l’ofrena floral a l’estendard de la Verge.

A les 2 de la tarda, començarà el dinar de germanor amb potaje andalús i carn amb salsa. A partir de les 4, la sobretaula serà amenitzada per l’actuació de 4 grups de sevillanes l’actuació dels alumnes dels cursos de ball de l’entitat, una vintena llarga, que demostraran els coneixements adquirits a partir de les classes a les quals han assistit.

El fi de festa és previst per les 5 de la tarda amb una selecció amb sevillanes i més rumbes per ballar.

Durant aquesta setmana s’han estat venen tiquets però també es poden adquirir durant el matí de diumenge. El preu és de 10 euros per a socis de la Casa d’Andalusia i de 12 euros per als no socis. Donen dret a les migues i al dinar de germanor.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by