La cessió de la finca Peronella, en favor de l’Ajuntament, ja és una realitat

23 Oct 2017

signatura notaria pis peronella (2)


Els hereus de Joan Peronella, Jordi i Marisol Ferrer, propietaris d’un pis al carrer de la Mercè, 1 de Vilanova del Camí, han formalitzat la cessió de la finca a favor de l’Ajuntament amb la única condició que es destini a finalitats socials


Divendres passat es va fer, davant notari, el darrer tràmit de la cessió de l’immoble. L’alcaldessa Noemí Trucharte, en nom del municipi, els va donar les “gràcies per la seva enorme generositat” tot desitjant que “altres propietaris s’animin a seguir el seu exemple”.

Trucharte va manifestar-los la seva gratitud perquè en aquests moments va dir, “tenim necessitat d’aquest tipus d’habitatge per ajudar famílies molt vulnerables”.

“Amb aquest tràmit”, explica Noemí Trucharte, “es posa punt i final al “projecte Peronella” que es va iniciar fa un any i que aquest govern va activar de nou amb l’aprovació, el passat mes de juliol, del reglament per determinar la condició d’habitatge desocupat amb l’objectiu d’incentivar la seva incorporació al mercat de lloguer social”.


info google iconsAccediu al Reglament d’habitatges desocupats de l’Ajuntament de Vilanova del Camí


En el mateix Ple, es va aprovar la creació del Registre Municipal d’Habitatges Desocupats perquè es puguin beneficiar de les ajudes que ofereixen les Administracions Públiques, per tal de ser destinats al mercat de lloguer social. Al registre es poden incorporar tant immobles de grans tenidors com de propietaris particulars.