La Colla Excursionista vilanovina bufa vint espelmes d’aniversari a Rubió

16 Mai 2019
aniversari 20 anys colla 2019 Foto Jaume Sayos
Foto Jaume Sayós

La del passat 1 de maig va ser una jornada molt especial per a la Colla Excursionista de Vilanova del Camí. Celebraven 20 anys del dia que uns quants companys iniciessin una aventura de la qual estan “molt orgullosos i agraïts” perquè els ha permès “poder gaudir de tantes i meravelloses caminades que amb molta estima  s’organitzen pels vocals i col·laboradors de la nostra entitat”

El Primer de Maig ho van celebrar a la natura caminant i ben acompanyats; eren 70 caminaires i van fer dues caminades diferents que començaven i acabaven al mateix lloc, al Pla de Rubió.

Així ho narra la presidenta de l’entitat Francesca Cullerés: “Fem una caminada circular que ens porta per viaranys poc coneguts. Fem pujadeta i poc a poc arribem al monumental Pi del Quildo “Pinus Nigra” amb una alçada de 13 metres i una capçada, a 1,5 metres de terra, de més de 4 metres. La tornada es fa per camins de més bona petja fem pujades i baixades suaus, passant per la Font de la Salamandra, per corriols interessants i agraint la mica d’ombra dels arbres. Trobem també la Font del Freixe i la Font de Sant Joan.

El segon grup fa una mica menys de caminada, no per això deixa de ser més bonica, Fem camí entre corriols, camps verds i multitud de flors de tots els colors. Arribem a Rubió i amb unes vistes espectaculars fem l’esmorzar. Anem fent via i baixada per tornar a l’inici, passem també per la Resclosa de Jorba (Pèlag) per finalitzar al mateix lloc d’inici.

Ja ens esperen uns quants companys per fer el dinar d’Aniversari al Restaurant Pla de Rubió, aprofitem que estem tots plegats per fer la foto de grup.

Un bon dinar i toca bufar espelmes, amb l’orgull que suposa poder compartir aquest instants sent l’actual Presidenta de la Colla, i fer-ho amb alguns dels fundadors, amb companys de fa ja molts anys i d’aquests que són més nous, tots amb la gran il·lusió de continuar molt de temps. També recordem aquells que van format part de la nostra família però tristament ens han deixat, el record i l’estima que els tenim sempre ens acompanyarà en el nostre camí”.

Des de l’entitat han agraït aquest dia magnífic als vocals Julio Abad, Josep Balada, Marcel·lina Grados i Francesca Cullerés, així com també la col.laboració de Núria i Hipólito pel seu recolzament.

La propera cita és aquest diumenge, 19 de maig. Aniran fins a Casseres (Berguedà). Sortiran amb autocar a les 7 h des del lloc habitual i tornaran a les 14 h.

Les inscripcions es poden fer el dijous de la setmana de la sortida de 19 a 20:30 h al carrer Montserrat, 28 (Restaurant Nou) de Vilanova del camí. Els socis també al 93 803 43 88 i 627 646 512,  WhatsApp, cevcami@hotmail.com i Facebook.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by