La festa solidària amb la Casa dels Xuclis compleix objectius i recapta vora 6.000 euros |ÀUDIO|

30 Oct 2017


La primera Festa Solidària impulsada per l’Ajuntament de Vilanova del Camí de la mà de les entitats vilanovines, en benefici de la Casa dels Xuclis s’ha tancat amb una valoració més que satisfactòria. La regidora de Cultura, Solidaritat i Participació Ciutadana, Imma González, afirma que s’han complert els objectius fixats, tant pel que fa a la implicació de les entitats i la resposta de la ciutadania, com pel que fa a la valoració econòmica, ja que la recaptació final total estarà vora els 6.000 euros


La majoria dels diners s’han aconseguit amb la venda dels articles de marxandatge de l’AFANOC: 350 gorres, 800 xapes i 400 polseres. A això cal afegir també la recaptació del ball de la gent gran que aquest dissabte va ser força concorregut, i el benefici dels gots de la Festa Major 2017.

Avui, la regidora Imma González ha fet valoració dins La Carmanyola de Ràdio Nova d’aquest cap de setmana solidari que segons afirma, tindrà continuïtat perquè s’ha aconseguit que les entitats i la ciutadania “es facin seva la festa”. També ha agraït especialment la col·laboració de la vintena llarga d’associacions, clubs i entitats del municipi que s’han abocat en l’organització del programa d’actes, ja sigui amb actuacions i actes concrets, on han estat protagonistes, com amb el suport en la promoció i difusió de la festa.

Cal recordar que continua obert el concurs #VilaSolidaria. Des de Cultura volen promoure les fotografies solidàries amb aquesta iniciativa i  proposen que la ciutadania pengi imatges amb algun producte de marxandatge adquirit aquest cap de setmana a les xarxes socials, amb l’etiqueta  #VilaSolidaria.

Totes les fotografies que es publiquin fins el dia 16 de novembre a els 14h, entraran en el sorteig de quatre entrades per al proper espectacle de Xarxa que tindrà lloc el proper 19 de novembre, “Menuda Comèdia”, de Jordi del Río.

El nom del guanyador es donarà a conèixer a través dels mitjans locals: Ràdio Nova i Vilanova Informació i a través de la xarxa social on s’hagi publicat la fotografia.