La imitació i el playback omplen Can Papasseit en un aplaudit festival a càrrec de les cases regionals extremenyes | ÀUDIO

29 Nov 2018

Can Papasseit va acollir, dissabte, un aplaudit Festival de Playback organitzat per la Federación de Asociaciones Extremeñas en Catalunya i que ha donat cita quatre cases regionals, per compartir una tarda festiva i de convivència. La Unión Cultural Extremeña Anoia ha estat l’amfitriona de la trobada, a Can Papasseit, que com afirma el president David Borrega “va fer un ple a les grades, fins a la bandera

Festival Playback nov18 valoracio
David Borrega i Enriqueta Borrega

El playback va ser el denominador comú de totes les actuacions que van fer passar una tarda entretinguda i divertida al públic. Hi va haver força varietat en la tria, segons afirma el president de l’entitat i la relacions públiques, Enriqueta Borrega, una de les integrants del grup de playback de la UCE Anoia “Teatro 60” que va centrar les actuacions en la figura de grans artistes de la cançó espanyola. David Borrega afirma que el grup de la peña vilanovina “cada vegada ho fa millor”, tot i que Enriqueta Borrega reconeix els nervis que es viuen abans de sortir a l’escenari.

En el que tots dos coincideixen és en la satisfacció de poder disposar al municipi d’un espai com Can Papasseit que “complia perfectament les condicions que requeria la FAE per aquest acte” i que com rebla David Borrega, “de ben segur en el futur podria acollir altres activitats” de la federació extremenya.

La trobada del passat cap de setmana va tornar a servir per posar en contacte els extremenys residents a Catalunya, un fet que la FAE porta a terme periòdicament amb la complicitat i la implicació de les cases regionals, amb aquest i altres actes.

Des de l’entitat ha agraït l’assistència de les autoritats locals i del públic en general, al festival de dissabte.

Playback a Can Papasseit nov18

Crida a l’assistència i participació en l’assemblea de socis, aquest dissabte

D’altra banda l’agenda de la UCE Anoia continua aquest mes de desembre amb una de les cites anuals més importants per qualsevol l’entitat: l’assemblea de persones sòcies. La celebren aquest pròxim dissabte, 1 de desembre, a les cinc de la tarda, a la seu social. El president, David Borrega, feia una crida a l’assistència, tot animant la implicació en els temes a tractar perquè segons afirma li agradaria que comptessin amb força unanimitat.

En la reunió de dissabte és prevista la presentació i aprovació dels comptes de l’entitat i també de la programació de les activitats de cara al curs que ve. Aquesta serà una assemblea una mica més excepcional que altres, perquè l’any que ve l’entitat celebra el 25è aniversari i per tant servirà per posar fil a l’agulla dels actes commemoratius d’aquest quart de segle de trajectòria.

Tot i que la presència en la majoria dels actes de la Unión Cultural Extremeña està normalment garantida, la relacions públiques de l’entitat, Enriqueta Borrega, aprofitava els micròfons de Ràdio Nova per animar també a una participació més estreta amb l’organització interna i al mateix temps obria les portes de tots els grups que conformen el teixit més actiu de l’entitat com els cors i danses o el mateix grup de playback.

L’agenda de la UCE Anoia continuarà dissabte 15 de desembre amb la participació al Festival de Villancicos que organitza la FAE a Sant Boi de Llobregat. I per l’endemà dia 16, tenen previst un dinar molt particular que anomenen “Mujeres, Hombres y Viceversa” que anima a homes i dones a gaudir d’un dinar per separat, entre el menjador social i el menjador del bar, però que de ben segur -com apunten amb bon humor- “comptarà amb algunes interrupcions per ambdues bandes”.

Pel dia 22 de desembre també han programat, a la tarda, un acte de celebració de Nadal amb els socis.