La mancomunitat impulsa un pla d’acció conjunt per la Igualtat de gènere

05 Feb 2010

Pla IgualtatEls municipis de la mancomunitat de la Conca d’Òdena han anunciat aquesta setmana la seva voluntat de treballar conjuntament en l’impuls del Pla d’Acció per la Igualtat de gènere. Donaran així un primer pas, des de l’administració local, per treballar en xarxa en aquest tema per unificar esforços i actuacions que fins ara s’han pres des dels diferents municipis. Les regidores de l’Àrea de Serveis Personals i Igualtat de Vilanova del Camí, Igualada, Montbui i Òdena van fer l’anunci de manera conjunta, tot excusant l’absència de la representació de la Pobla de Claramunt que també forma part del projecte.

Les regidores han valorat de forma molt positiva la posada en marxa d’aquest pla, sobretot en una temàtica que no entén de fronteres ni en territoris. El treball conjunt es dividirà en set eixos d’intervenció, cadascun amb els seus respectius objectius i diverses accions a emprendre. Els set eixos seran: impulsar polítiques d’igualtat de gènere; aplicar aquesta perspectiva a tot territori; lluitar contra la violència; apostar per la coeducació; promoure canvis en el repartiment del treball i dels usos del temps; incrementar la participació sociopolítica de les dones i treballar la salut.

En el desplegament del pla, del qual properament se’n farà la presentació pública, es tindrà en compte la participació ciutadana i, sobretot, les entitats de dones que sempre han treballat molt en aquest àmbit.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by