La paciència del CTT Vilanova del Camí li dona la victòria davant el CTT Agrupació Congrés

22 Nov 2017

CTT Vilanova del Camí octubre 2017


El CTT Vilanova es va retrobar amb la victòria diumenge passat, davant el CTT Agrupació Congrés. Els vilanovins van haver de fer gala d’una paciència infinita davant uns contraris que l’única cosa que feien era tallar i passar boles sense arriscar res, esperant la fallada del contrari si es decidia a atacar en punts que arribaven a durar fins a quatre i cinc minuts


Els jugadors del Vilanova veient que atacant s’estavellarien davant les pales de becs que eren un mur, van pagar al rival amb la mateixa moneda atacant només als moments precisos.

No va començar gaire bé la trobada per als locals ja que Julio Morales una mica fred i precipitat va caure 1 a 3 davant Jaume Ripollès. Manuel Suero jugant amb paciència aconseguí empatar la trobada, en derrotar a Agustín Pérez 3 -1.

Bernat López ho va tenir més complicat davant Jordi Rins, un jugador molt més inferior que només passava pilotes esperant que el contrari s’avorrís, ataqués i fallés. López va optar al final per buscar la fallada del rival i es va acabar imposant amb sort a l’últim parcial amb 13 – 12  al seu favor -una bola que va fregar la taula per acabar guanyant 3 -2.

J. Morales també ho va tenir complicat davant A. Pérez però acabà guanyant per 3 a 2. B. López aconseguia el punt de la victòria en superar sense problemes a Ripollès per 3 – 0 i Manuel Suero  amb el cap fred i molta paciència col·locava el 5 – 1  derrotant a Jordi Rins 3 – 1.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by