La passera del tren, a mig servei per treballs de pavimentació, fins dilluns

11 Des 2014

Passarel·la estació tren denuncia IPVDemà divendres començaran els treballs de pavimentació de la passera elevada de l’estació del tren, una senzilla obra que anirà a càrrec de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i que és previst que quedi enllestida el mateix dilluns. L’actuació es començarà, demà divendres, en horari nocturn per tal d’interrompre el mínim temps possible el pas de veïns i evitar el màxim les molèsties. A més es farà en trams, perquè sempre hi hagi un tros de passera practicable en direcció a l’andana de l’estació.

Demà, a les 12 de la nit, s’iniciarà la pavimentació al costat de l’edifici de l’estació i la passera quedarà tallada completament durant la nit. Dissabte i diumenge quedarà practicable l’accés a l’andana des de l’edifici de l’estació per mitjà d’un empostissat i quedarà tallat el pas cap a l’altra costat.

La previsió és que el dilluns a primera hora (abans del servei de trens) la passera quedi completament oberta al pas de vianants.

Aquesta actuació ve a complementar les obres de millora i adequació de la passarel·la de l’estació de Vilanova del Camí que el grup municipal Independents per Vilanova-Veïns amb Veu havia reclamat a la Generalitat de Catalunya. El grup havia presentat un informe a la Direcció General de Carreteres i a la Secretaria de Territori i Mobilitat sobre la inseguretat de la passarel·la de vianants de l’estació perquè incomplia diferents normatives. La passada primavera ja es va corregir l’alçada de la barana i altres elements de seguretat.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by