La Policia Local de Vilanova del Camí prepara la festa del seu patró

09 Gen 2018

Policia-Local-Informacio-sobre-Pl-Major-des16-v2


Aquest divendres, 12 de gener, la Policia Local de Vilanova del Camí celebrarà la diada del seu patró, Sant Hilari. Aquesta és una festa nova al municipi, tot i que els agents més veterans sí que recorden alguns actes de reconeixement i distincions als membres del cos, en un format diferent al que es planteja ara


L’objectiu d’aquesta festa, explica la regidora de Governació Imma González, es el de reconèixer de manera pública la tasca de la Policia Local i posar de relleu aquelles intervencions que han estat més destacables.


A l’acte tindrà lloc a Can Papasseit, a partir de les 12:30 h, s’hi han convidat membres dels diferents cossos de seguretat tant de Catalunya com de l’Estat: Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Policia Local de diferents municipis de la comarca.


També s’espera comptar amb una representació d’alcaldes i regidors de municipis veïns així com del cos de voluntaris de Protecció Civil i membres del Servei d’Emergències Mèdiques, entre altres.

En el decurs de l’acte institucional intervindran l’alcaldessa Noemí Trucharte; la regidora de Governació. Imma González i el cap de la Policia Local de Vilanova del Camí, Dani Monroy.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by