La Policia Local de Vilanova deté un jove vilanoví per presumpte robatori en un comerç local

30 Ago 2018

Policia Local cotxe-recurs-v22


La Policia Local de Vilanova del Camí ha detingut aquest dijous un jove de 18 anys de Vilanova del Camí per un presumpte robatori en un comerç local del carrer Jaume Balmes


Els agents de la Policia Local van actuar després que un veí els alertés, de matinada, de sorolls de persiana i vidres trencats al local comercial. La patrulla es va personar al lloc dels fets i va comprovar que la persiana estava a mitja alçada, els vidres de la porta trencats i també van trobar sang a terra.

Els agents vilanovins van demanar la col·laboració de la Policia Local de Montbui que es van afegir a la cerca i també van alertar a l’Hospital d’Igualada per si el sospitós demanava assistència mèdica.

Segons les diligències policials, a les 4:30 h de la matinada, l’Hospital d’Igualada els va informar d’una cura d’urgència per tall en una cama.

Agents de les policies locals de Vilanova i Montbui van anar fins a l’Hospital d’Igualada per interrogar el jove que va admetre haver aixecat la persiana i haver trencat els vidres del comerç. El noi també va reconèixer que no estava sol però no va voler identificar les altres quatre persones que l’acompanyaven en el moment dels fets.

Els agents policials van lliurar el noi als Mossos d’Esquadra encarregats de seguir la instrucció.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by