La Policia Local presenta el DRAGALert, un sistema d’avís en cas d’urgència, als comerços locals

20 Mar 2019
Xerrada sobre Dragalert a les  entitats

La Policia Local ha presentat aquest dimarts l’aplicació mòbil DRAGAlert a les entitats vilanovines. La nova aplicació permet alertar a la Policia Local en cas d’urgència, d’una manera pràctica i senzilla. Aquesta presentació se suma a la que es va fer fa uns dies a una desena de comerços locals en un acte que va tenir lloc a la Sala de Plens municipal

La regidora de Seguretat Ciutadana, Imma González, va fer-ne una petita introducció que va precedir les explicacions de l’agent 1032 que serà l’encarregada de visitar els comerços i les entitats locals de manera individual. Durant aquestes visites l’agent explicarà com instal·lar-se aquesta aplicació i com utilitzar-la. També es comprovarà que hi hagi cobertura de mòbil des del lloc que es doni d’alta.

La utilització de DRAGAlert està especialment indicada per als comerços, empreses, escoles i oficines de  l’administració pública però també qualsevol altre centre públic o privat amb una ubicació fixa, tant al nucli urbà com en espais disseminats.

DRAGAlert és una aplicació (APP) per a telèfons mòbils i tauletes per poder demanar ajuda a la Policia en cas d’urgència. Es tracta d’un botó virtual que quan es clica genera una senyal a la central de la policia o al telèfon mòbil de la patrulla indicant la ubicació de la persona que està demanant ajuda. Es pot utilitzar DRAGAlert en casos de robatoris amb violència, intimidació, en situacions de greu alteració de l’ordre públic, agressions, baralles o qualsevol altra situació que requereixi de la intervenció de la policia. Cal tenir en compte, però, que el dispositiu no substitueix el sistema d’alarmes, sinó que és un mitjà d’avís a la policia local molt eficaç.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by