La primera caminada saludable de la temporada s’emmarca en la Setmana de la Mobilitat

18 Set 2018

Setmana-mobilitat-2018-v111

El pròxim dilluns, 24 de setembre, s’enceta la nova temporada de caminades saludables organitzades des de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Vilanova del Camí, amb el suport d’Esports. Aquesta vegada, des de la regidoria de Medi Ambient, adherida a la Setmana Europea de la Mobilitat 2018, també faran difusió del lema ‘Combina i mou-te!’ i obsequiaran als participants amb una bossa de la campanya d’enguany

La sortida està prevista a dos quarts de deu del matí, des de la porta del CAP vilanoví. Es recomana portar calçat adequat, gorra, aigua i un petit esmorzar. El recorregut no serà gaire llarg i com és habitual serà per l’entorn del municipi.

Tot i que no és imprescindible per participar a la caminada, és recomanable fer la inscripció al taulell del CAP.

La setmana es promou també a les xarxes socials amb un concurs fotogràfic

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) 2018, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha organitzat la setena edició del concurs fotogràfic a través de la xarxa social Instagram, “Clic Mob!”, del 12 al 26 de setembre. Els participants han de publicar imatges sobre el transport i la mobilitat sostenible i les activitats que es realitzen durant la Setmana amb l’etiqueta #mobilitat2018. La novetat d’aquest any és la incorporació del vídeo en el concurs, d’aquesta manera els amants de les imatges en moviment podran participar-hi amb un vídeo de com a màxim 30”, un boomerang o un gif animat.