La proposta gastronòmica i musical del Viu La Tapa aplega més d’un miler de persones al passeig de la Indústria

14 Jun 2019
Viu la tapa 2019

La proposta gastronòmica i musical del Viu La Tapa va aplegar aquest dissabte més d’un miler de persones al passeig de la Indústria. La festa, que es va allargar fins passada la mitjanit, va celebrar-se en un ambient festiu i cordial on el veïnat va poder compartir conversa i bon menjar


Cultura Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


Les cinc entitats que participaven en aquesta edició del Viu La Tapa, l’Associació Cultural Camp del Rei, el Centro Cultural Casa de Andalucía de l’Anoia, la Unión Cultural Extremeña Anoia, l’Esbart Dansaire Vilanova del Camí i l’Associació de Germanor, van repartir més de 2.500 tapes, exhaurint pràcticament totes les existències.

A partir de dos quarts de nou del vespre es van començar a servir les diferents tapes: la botifarra de l’Esbart Dansaire, la Banderguesa i hot dog del Camp del Rei;  los callos, la prova i l’orella de porc de la Unión Cultural Extremeña Anoia, el morro i els xoricets de l’Associació de Germanor i els calamars, xipirons, boquerons i salmorejo de la Casa de Andalucía de l’Anoia.

Viu la tapa 2019 (5)

Després de servir les tapes als comensals, les entitats van gaudir del sopar de germanor que els va oferir la regidoria de Cultura. Una acte que des de Cultura valoren especialment perquè “permet estrènyer els vincles i promou la cohesió i l’esperit col·laborador”.

La vetllada es va complementar amb la música de Los Viejos Rockeros, que van oferir un ampli i variat repertori que va convidar a ballar al públic assistent fins gairebé la una de la matinada.

Des de Cultura agraeixen la col·laboració ciutadana que “de manera voluntària i altruista van facilitar la tasca del personal municipal, en el desmuntatge de l’acte i en la retirada de taules i cadires”.

Viu la tapa 2019 (7)

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by