La regidoria d’Obres proposa una actuació per adreçar el passeig de la Indústria i guanyar espai d’aparcament

07 Feb 2018

Obres Passeig Industria feb18 8


La brigada municipal d’obres té previst iniciar aquest mes de febrer una actuació al passeig de la Indústria que consistirà en la remodelació d’un tram d’aquest vial en la cruïlla amb el carrer Anselm Clavé


El regidor d’Obres, Manuel Ocaña ha explicat que els treballs consistiran en l’adreçament del passeig, ja que en aquesta zona fa un revolt que va venir donat per salvar els pins que hi ha actualment.

El regidor explica que degut a les contínues reparacions que s’han hagut de fer al ferm a causa de les arrels dels arbres que aixequen el terreny, s’ha decidit iniciar un projecte que contempla la tala d’alguns dels arbres existents. Aquesta actuació, diu Ocaña, permetrà alinear el passeig i alliberarà un espai d’aparcament que ara mateix no es pot utilitzar.

Ocaña ha explicat a Ràdio Nova que els treballs començaran en breu i es vincularan al projecte de Plans d’Ocupació gràcies al qual han incorporat 5 persones en la brigada d’obres i 3 a la brigada de jardineria.

Aquesta actuació, que té un termini d’execució de tres mesos, acabaria amb la plantació de nou arbrat de la mateixa espècie que hi ha a la zona.

Obres Passeig Industria feb18 6