La revetlla més especial en 25 anys, al Barri Bonavista

17 Jun 2015

Revetlla Sant Joan 2015 cartell V02

L’Associació de Veïns del barri Bonavista també celebra enguany el seu 25è aniversari. L’acte central es farà el 23 i 24 de juny coincidint amb la festivitat de Sant Joan. Des de la Junta de l’entitat, en col·laboració del Servei de Cultura del Ajuntament de Vilanova del Camí, estan “treballant amb molta il·lusió per preparar el programa i celebrar la efemèrides com cal, donant així més relleu a la revetlla i festa de Sant Joan”

Coneixen les seves limitacions i no aspiren a fer una festa popular com la del Camp del Rei, amb molts més veïns i molta més col·laboració, assegura Antonio Calvache, president de l’Associació de Veïns del barri Bonavista.  Calvache diu que preparen aquesta festa amb molta il·lusió i amb l’objectiu que aquest any, en motiu del 25è aniversari, sigui molt participada.

Els actes festius començaran el actes el dia 23 a la tarda, a les cinc de la tarda amb una festa per a la quitxalla, amb canó d’escuma i un inflable.

Tot seguit i amb la “inestimable” col·laboració d’un grup d’atletes vilanovins i joves del barri, encapçalats per Camilo Grados, es desplaçarà a Igualada per anar a buscar  la Flama del Canigó. Un cop recollida la Flama, es farà una cercavila pels carrers de Vilanova per portar-la fins al Barri Bonavista, on es preveu la seva arribada a la plaça Gertrudis Artigal al voltant de les nou del vespre.

Després de la lectura del manifest de la Flama del Canigó i la salutació de l’Alcaldessa Vanesa González, es farà l’ encesa de la foguera de Sant Joan i una petita mostra de focs artificials.

A les deu del vespre, a la mateixa plaça Gertrudis Artigal, tindrà lloc el tradicional sopar a la fresca. L’Associació habilita taules i cadires i cadascú es porta el seu sopar de casa. Així ens ho explicava el secretari de l’entitat, Josep Maria Baraldés.

Cap a les onze de la nit està previst que comenci el ball de revetlla amb l’actuació de la Orquestra Madison Group i com és tradició, també hi haurà coca i cava per tots els assistents i un Bingo Popular, a la mitja part. En cas de pluja el ball es portarà a terme a Can Papasseit.

El Bar Bonavista es farà càrrec del servei de bar i un cop acabat el ball, posarà punt i final a la revetlla amb ambient musical i mojitos a 2,50 €.

Els actes del 25è aniversari continuaran l’endemà dimecres, diada de Sant Joan. A les onze del migdia hi haurà una cercavila pels carrers del Barri a càrrec del grup de percussió MoltaXamba Camp del Rei, a les dotze, ballada de sardanes amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista de Vilanova del Camí i a la una, vermut popular gentilesa de l’Associació.

A la tarda, a dos quarts de set, tindrà lloc un espectacle de màgia i l’actuació del grup de dansa Sweet India. Els actes es tancaran a les nou del vespre amb un correfoc a càrrec del grup de diables els Cabrons de Vilanova.

Des de la Junta de l’Associació conviden els vilanovins i vilanovines a participar d’aquesta festa entranyable que servirà per celebrar el 25è aniversari de l’entitat. Així mateix, agraeixen la col·laboració del Servei de Cultura, als establiments col·laboradors i entitats que han participat en els actes “sense el quals , asseguren, no hagués estat possible aquesta celebració”. 

Revetlla Sant Joan 2015 cartell