La seu de la Unión Cultural Extremenya acull el recital poètic anual, aquest dissabte

27 Jun 2019
Sant Jordi recital (26)-V11

La seu de la Unión Cultural Extremenya Anoia acollirà aquest cap de setmana el tradicional recital poètic que convida a la participació de rapsodes del municipi. Cada any, la UCE Anoia l’organitza entorn a la festivitat de Sant Jordi, però aquest any per qüestions de calendari es va ajornar i es celebra aquest dissabte, a partir de les 7 de la tarda


Unión Cultural Extremenya Anoia

Àrea informativa dedicada


A l’acte participaran una dotzena de rapsodes locals que recitaran dues poesies cadascun. Com en cada edició, els poemes seran triats a elecció de cada participant i l’assistència és oberta a tothom qui vulgui gaudir d’una tarda poètica.

L’activitat té molt bona acollida, edició rere edició, i combina poemes de procedència diversa, amb altres de collita pròpia que són recitats en veu alta pels participants.

La trobada acabarà amb un berenar a base de productes extremenys (xoriços, patateres, cansalada, formatge i pa amb oli) de la localitat extremenya de Acebuche. Aquest any, la UCE Anoia està celebrant el 25è aniversari i espera que el recital d’aquest dissabte sigui ben lluït.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by