La tradició de les castanyes i els panellets arriba amb karaoke i flamenc a Can Papasseit |ÀUDIO|

31 Oct 2017


Aquest vespre Vilanova del Camí celebra la Festa de la Castanyada a Can Papasseit de la mà del servei de Cultura i amb la col·laboració del Centro Cultural Casa de Andalucía de l’Anoia. A banda dels panellets, les castanyes i el moscatell, a la festa també hi podrem trobar un concurs de karaoke i una exhibició i masterclass de flamenc. En aquesta ocasió hi col·labora la Casa de Andalucía i ho fa d’una banda d’oferint el servei de bar, però també amb la participació de l’artista Taranto


L’actuació del Taranto permetrà fer passar una bona estona i també fer més curta l’espera pel concurs de karaoke que està previst a les 10 de la nit. La festa començarà una hora abans, a les nou del vespre, i ja a l’arribada tothom qui vulgui es podrà apuntar al concurs. El guanyador s’emportarà un pernil i una cistella de productes catalans.

La regidora de Cultura, Imma González, ha volgut recalcar la importància de celebrar la Castanyada i “diferenciar-la del Halloween i de passar por”, perquè tal i com deia, ja hi ha una activitat prevista per l’escola Artístic: el passatge del terror que es fa el dia 4 de novembre.

González també assenyalava que el motiu pel qual enguany han volgut que la Casa de Andalucía formés part d’aquesta celebració, “és una manera de no  redoblar esforços i dividir públic” . En aquest senti, la presidenta de la casa andalusa, Julia Moreno, feia una crida tant als socis com als no socis de participar plegats de la castanyada.

González recorda que l’any passat va ser l’entitat els Cabrons de Vilanova del Camí els encarregats d’organitzar la festa i que la intenció és que siguin les entitats les que es facin responsables d’aquestes activitats en col·laboració amb la regidoria.