La UMIC atendrà les consultes sobre consum el dia 12 de juliol a la plaça del Mercat

04 Jul 2019
UMIC a Vilanova-arxiu-1200

Aquest mes de juliol, els habitants de 92 municipis podran presentar les seves consultes i reclamacions gratuïtament davant les Unitats Mòbils d’Informació al Consumidor (UMIC) de la Diputació de Barcelona. A Vilanova del Camí la cita és el divendres 12 de juliol de 10:30 a 13 h. del migdia, a la plaça del Mercat


Serveis Personals Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


Les UMIC continuen visitant les poblacions on no hi ha un servei municipal de consum, també durant els mesos d’estiu. Gràcies a les UMIC, els ciutadans de la demarcació de Barcelona poden conèixer i exercir, des de la proximitat, els seus drets com a persones consumidores.  El servei que ofereixen està destinat als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets.

A més a més, les UMIC també faciliten material informatiu i donen consells sobre com estalviar en les factures d’aigua, gas i electricitat, que són les consultes més habituals, juntament amb les relacionades amb contractes hipotecaris, telecomunicacions i empreses de telefonia mòbil.

Les UMIC formen part del programa de l’Oficina Provincial d’Informació al Consumidor (OPIC) del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona. El seu equip tècnic dona resposta a les consultes i reclamacions que hi fan directament, de manera presencial, els ciutadans.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by