La Unió Cultural Extremenya Anoia celebra la Romeria de la Virgen de Guadalupe, aquest diumenge

23 Set 2011

Romeria Virgen Guadalupe 2008 arxiuLa Unió Cultural Extremenya Anoia ho té tot a punt per viure una festiva jornada de la Romeria de la Virgen de Guadalupe, aquest diumenge. En el marc de la celebració del Dia d’Extremadura, que va ser el passat 8 de setembre, l’entitat ha preparat un ampli programa d’activitats, al Parc Fluvial vilanoví. Només en cas de pluja, la festa es traslladaria a Can Papasseit.

El programa festiu començarà a les 9 del matí amb un campionat de petanca. Els més matiners, a banda d’optar a diferents premis, podran gaudir d’un bon esmorzar de migas i sopa de tomàquet. També al matí tindrà lloc un concurs de plats típics que premiarà als tres primers classificats.

A les 10, serà el moment destacat de la sortida de la imatge de la verge de Guadalupe del local de l’entitat, acompanyada del grup de percussió moltaXamba, i cap a les 12 del migdia s’oficiarà la missa en honor a la patrona de la comunitat extremenya.

Tot seguit, el grup de cor i danses de l’entitat oferirà diferents actuacions fins a l’hora del dinar, previst cap a les dues, i que aquest any serà una gran paella.

La festa continuarà a la tarda amb les actuacions de l’Escola Artístic, a càrrec de Jéssica Fernández i Laia Esquina, amb Antonio Zarco i Xavi Zarco a la guitarra, Eva Navas a las palmes, i com a colofó, l’actuació de Sheila Grados.