La veu de Sheila Grados i la guitarra de Javier Gavara junts en el concert ‘Boleros i coplas de sempre’

26 Oct 2018
Grados i Gavara 2
Javier Gavara i Sheila Grados

Els reconeguts músics Sheila Grados i Javier Gavara inauguren aquest divendres en un únic concert, el Cicle Musica de Primera Fila de la programació del Teatre de l’Aurora. Oferiran un concert on les coplas i els boleros de sempre en seran els autèntics protagonistes, amb temes plens de poesia i tocs de flamenc que expliquen històries d’amor i de desamor

Vídeo: Facebook de Javier Gavara

El públic podrà gaudir de l’espectacular veu de la vilanovina Sheila Grados i la guitarra flamenca tocada magistralment per Javier Gavara, per arribar al cor i a l’ànima, sense deixar a ningú indiferent.

El Teatre de l’Aurora i l’Escola i el Conservatori Municipal de Música d’Igualada es donen la mà per fer aquest concert plegats. Aquesta col•laboració entre l’equipament cultural de la plaça de Cal Font i l’Escola té com a objectiu incrementar la repercussió del Cicle de Concerts de Professorat de l’ECMMI.

El concert Boleros i coples de sempre de Sheila Grados i Javier Gavara començarà a les 21 h al Teatre de l’Aurora.

Les entrades tenen un preu de 10 € i 8 € (amb els descomptes habituals) i es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.