L’agenda de Nadal i el butlletí Vilanova Informació arriben a les llars vilanovines

15 Des 2009

L’agenda de Nadal de Vilanova del Camí arriba farcida d’actes. Els primers han començat aquest cap de setmana, amb un reeixit festival de nadales de la Casa d’Andalusia de l’Anoia, que va aplegar unes 300 persones a Can Papasseit, i un espectacle infantil d’Endinsa’t. També el grup Xarxa ens ha convidat a veure la representació Pastorets a Betlem a càrrec de la companyia La roda de produccions que va fer gaudir petits i grans.

El gruix d’actes més destacats començarà a partir d’aquest cap de setmana. Dissabte tindrà lloc el tradicional homenatge a les parelles que celebren les Noces d’Or, a les 12 del migdia. També dissabte al matí es farà la recepció nadalenca a les entitats vilanovines per part del consistori, que anirà precedida d’un taller de Participació Ciutadana, a partir de les 9 del matí al CEIP Marta Mata.

La guia de propostes de nadal ha arribat aquests dies a les llars vilanovines amb el butlletí Vilanova Informació que destaca en portada la inauguració del nou centre logístic d’Abacus, al polígon industrial Riera de Castellolí. També l’alcalde Joan Vich en fa referència a l’editorial tot destacant la complicada situació econòmica que viu la comarca i agraint l’aposta que ha fet la Cooperativa Abacus a la comarca de l’Anoia.

Entre altres notícies, el butlletí també destaca l’experiència d’un grup de dones vilanovines que està participant en un curs per envellir amb qualitat. Algunes de les participants han explicat el profit que han tret d’aquest curs que les ha ajudat a conèixer-se una mica més bé a elles mateixes.

El butlletí també ens recorda la visita del Patge Makalí a Ràdio Nova, aquest any prevista pel dia 4 de gener.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by