L’Ajuntament agraeix la tasca altruista de les persones voluntàries de Serveis Personals

20 Des 2018
recepcio voluntariat Serveis Socials (10)

L’alcaldessa Noemí Trucharte i la regidora de Serveis Personals Sílvia Cáceres van oferir dilluns una recepció a les persones voluntàries que col·laboren en el Banc de la Teca i en el projecte de les colònies de gats. L’objectiu de la trobada era agraïr-los la tasca que fan de manera altruista durant tot l’any i desitjar-los Bones Festes

Tant l’alcaldessa com la regidora van reconèixer l’esforç que fan tots plegats i que reverteix en el benestar de la comunitat. La trobada va servir també per intercanviar impressions sobre la tasca del voluntariat i també es van fer algunes peticions als responsables municipals amb l’objectiu d’anar millorant el servei.

Les delegades del Banc dels Aliments de l’Anoia han fet públiques les dades del Gran Recapte a la comarca que es va fer els passats dies 30 de novembre i 1 de desembre. El porta a terme cada any la Fundació Banc dels Aliments.

Un cop extretes les dades, han destacat la col·laboració de la ciutadania que ha fet possible uns resultats molt positius ja que, a la comarca de l’Anoia, s’han recollit gairebé 53 tones d’aliments, concretament 52.925 quilos.

Aquests aliments s’han quedat tots a la comarca, en els diferents centres des d’on se’n farà la distribució als beneficiaris al llarg de tot l’any.

recepcio voluntariat Serveis Socials (2)

El que s’ha recollit és una part molt important del total que es reparteix juntament amb d’altres productes com són la fruita, la verdura i aliments frescos i congelats que la Fundació Banc dels Aliments fa arribar a la comarca regularment.

El Gran Recapte no seria possible sense la tasca inestimable de molta gent que ha destinat hores del seu temps a donar un cop de mà en el que ha calgut. És per això que des del Banc dels Aliments han fet arribar l’agraïment a tots els voluntaris, les persones que han estat als diferents supermercats, les que s’han encarregat del trasllat dels aliments als centres logístics, els classificadors… També han agraït la bona disposició i col·laboració de les cadenes de supermercats que participen en el Gran Recapte. I evidentment a la ciutadania que, amb les seves aportacions, fa possible que un cop més el Gran Recapte hagi estat un èxit.