L’Ajuntament de Vilanova del Camí convida la quitxalla a fer el dibuix de la postal de Nadal

16 Nov 2018
pintem-el-nadal-2018

L’Ajuntament deVilanova del Camí ha convocat un concurs de dibuix per trobar la imatge que il·lustrarà la postal de Nadal amb la que el consistori felicita les festes nadalenques. El concurs que es presenta sota el títol “Pintem el Nadal”s’adreça a nens i nenes de 6 a 12 anys

Segons les bases del concurs, el dibuix ha d’estar inspirat en el Nadal i s’ha de presentar en un foli o una cartolina tamany DIN A4 en sentit vertical. No es podran utilitzar ni pintures metàl·liques ni brillantina per facilitar-ne després la seva impressió.

Els dibuixos es poden presentar fins el proper 30 de novembre al Registre Municipal, bé a l’Ajuntament o bé a l’Oficina del Mercat Municipal. S’hauran de lliurar en un sobre que inclourà el dibuix, les dades personals del nen o nena: nom i cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic, i una autorització del pare, mare o tutor legal per a participar en el concurs i l’acceptació de les bases.

Els treballs es podran presentar fins el 30 de novembre, a les 14 h, al registre de l’Ajuntament, a la plaça Castell, 1 o bé a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania del Mercat Municipal St. Hilari.

Es lliurarà un únic premi a la persona guanyadora que consistirà en la publicació del seu dibuix a la postal de Nadal 2018 i un obsequi per part del Consistori.

L’elecció del dibuix guanyador es farà per part d’un jurat compost per diferents tècnics municipals i personal extern entès en la matèria.

El dibuix guanyador es donarà a conèixer a partir del 3 de desembre a través dels mitjans locals: Ràdio Nova i www.vilanovainformacio.cat i les seves xarxes socials.

També es notificarà al guanyador/a al telèfon i al correu electrònic que ens hagi facilitat i que serà utilitzat únicament a aquest efecte segons estipula la normativa vigent de Protecció de Dades.

Segons les bases, l’Ajuntament de Vilanova del Camí es reserva els drets d’exposar els dibuixos participants al concurs Pintem el Nadal, a la sala municipal que cregui convenient amb l’objectiu de mostrar a la població la creativitat i la imaginació dels participants. Així mateix, es reserva el dret de poder-los publicar o utilitzar en qualsevol de les publicacions locals.

Accediu al web municipal vilanovadelcami.cat amb tota la informació sobre el concurs