L’Ajuntament de Vilanova incorpora 11 treballadors gràcies als Plans d’Ocupació

01 Jun 2017

Pla ocupacio juny17 1


La Sala de Plens de l’Ajuntament de Vilanova del Camí va acollir ahir al migdia un acte de benvinguda a les onze persones que s’incorporen a la plantilla de l’Ajuntament com a Plans d’Ocupació. A l’acte hi va intervenir l’alcaldessa Noemí Trucharte i el regidor de Promoció Econòmica, Francisco Palacios, que han donat la benvinguda als nous treballadors. També hi eren presents les regidores de Cultura, Imma González, la d’Educació, Eva Vadillo i la de Serveis Personals, Sílvia Cáceres


Aquests treballadors s’han contractat a través del programa  complementari de foment de l’ocupació local 2017-2018,  la finalitat del qual és promoure l’ocupació de les persones aturades i d’aquelles en situació de risc d’exclusió social. El programa s’articula al voltant de dues línies: la primera, de suport a l’ocupació local, per a la realització d’actuacions de foment de l’ocupació tant de forma preventiva com pal·liativa i una segona línia, adreçada únicament a municipis petits, per a dinamitzar-los.

Les 11 persones que s’integraran en diferents departaments municipals desenvoluparan durant 6 mesos vàries actuacions d’interès general, social i econòmic. 6 d’aquestes 11 persones estaran a la Brigada portant a terme tasques de manteniment i jardineria, dues com a oficials de brigada, dos com a peons de jardineria i dos més com a peons de brigada. L’àrea de Serveis Socials, acull dos treballadores, una integradora social i una auxiliar de la llar; i les àrees de Cultura i Educació n’acull dos més: una per fer funcions de conserge, una auxiliar administrativa i a l’àrea d’Esports s’incorpora un peó de manteniment.

Pla ocupacio juny17 3