L’Ajuntament de Vilanova obre un procés per licitar el servei de pícnic del parc fluvial

06 Jul 2018

picnic parc fluvial juliol18 (12)-1200


Aquest dimecres ha sortit publicat l’anunci de l’Ajuntament de Vilanova del Camí per licitar el servei de pícnic del parc fluvial. La persona o empresa que resulti adjudicatària haurà de fer-se càrrec del servei de bar ubicat en un quiosc de fusta de 3 x 2 metres; de la gestió de les barbacoes i la zona de pícnic, de la neteja de les barbacoes i de l’entorn de la zona així com de la venda de llenya i de petites tasques de manteniment


El pressupost de licitació és de 250 € mensuals + IVA, i la durada del contracte és d’un any prorrogable a un altre any, com a màxim.

La documentació relativa a la licitació es pot consultar en el perfil de contractant de l’Ajuntament de Vilanova del Camí (www.vilanovadelcami.cat), o a les dependències municipals en horari d’oficina.


info google icons

Accediu al perfil del contractant amb la informació sobre la licitació


Les propostes per concórrer a aquest concurs es poden presentar al registre de  l’Ajuntament fins el proper 12 de juliol a les 14 h.


El ple del proper dilluns debatrà sobre l’ordenança que haurà de regular el servei de pícnic del parc fluvial


Paral·lelament a la publicació d’aquesta licitació, des de l’Ajuntament s’ha treballat la redacció d’una ordenança que regula el servei de pícnic i aspectes com la gestió de les reserves, els horaris, els actes que s’hi poden portat a terme, o les sancions que es poden imposar en cas de mala conducta o incivisme…

La redacció d’aquesta ordenança va incloure un procés obert de participació ciutadana que ha comptat amb algunes aportacions interessants que tenen a veure amb el respecte de l’entorn i les mostres de civisme. Aportacions ciutadanes que s’han incorporat a la redacció final de l’ordenança que s’haurà de debatre i aprovar, inicialment, en el Ple del proper 9 de juliol.

picnic parc fluvial juliol18 (7)-1200


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by