L’Ajuntament destinarà 5.000 € per becar l’estudi d’anglès avançat

11 Nov 2015

Angles curs set 2015 V02

L’Ajuntament de Vilanova del Camí vol contribuir en la millora de l’ocupabilitat i curricular en llengua anglesa de la població. En aquest sentit, dilluns es va portar al Ple l’aprovació de les bases per regular la concessió d’una línia de subvencions per a aquelles persones que vulguin fer un curs d’anglès de nivell C1 (advanced). Les bases obliguen a una assistència mínima al 80% de les classes i l’obtenció del diploma acreditatiu oficial d’aquest curs en qualsevol acadèmia d’anglès capacitada per aquest nivell de Vilanova del Camí.

El Ple va aprovar les bases així com l’obertura de la convocatòria per sol·licitar aquestes ajudes. Ara, aquesta informació es publicarà al BOP i al DOGC i s’exposarà a informació pública durant 20 dies perquè s’hi puguin fer al·legacions. Passat aquest temps, si no hi ha qüestions per resoldre, s’obrirà la convocatòria a la que s’hi han destinat 5.000 €.

El regidor de VV, Juan Manuel Cividanes, es va mostrar favorable al foment de la cultura,de la formació i la millora de les capacitats curriculars perquè pot significar va dir millores de feina. El regidor va mostrar els seus dubtes però pel que fa a la partida que el govern ha destinat a aquestes subvencions, 5.000 € que diu “caldrà revisar l’any vinent per comprovar si són suficients o cal ampliar-les per donar opció a tots els sol·licitants”

La primera tinent d’alcalde i titular d’Educació, Meritxell Humbert, va explicar al Ple que aquesta iniciativa responia a la modificació d’una demanda que ERC havia fet en l’anterior mandat. ERC va plantejar en aquell moment la realització de cursos d’anglès i català avançat que s’han deixat d’organitzar des de l’Ajuntament per manca d’inscrits. Tot i així, Humbert, assegura que el govern continua defensant la formació en llengua anglesa i per això han destinat la mateixa partida per becar les persones que facin aquests cursos.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by