L’Ajuntament fa públiques les retribucions dels càrrecs electes

29 Jul 2013

ple arxiuTal i com es va acordar en el darrer ple per petició del grup municipal IPV-VV, l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha fet públiques les retribucions dels càrrecs electes vilanovins. El web municipal vilanovadelcami.cat recull una nova pestanya informativa en l’apartat “Ajuntament” on es detallen les quantitats que perceben els 17 regidors en concepte de nòmines, indemnitzacions i retribucions.

La petició d’IPV-VV presentada en forma de moció en el darrer ple vilanoví, el passat 8 de juliol, es va aprovar per unanimitat de tots els grups, en un gest de transparència amb la ciutadania.

Les retribucions dels càrrecs electes de l’Ajuntament de Vilanova del Camí depenen del tipus de dedicació, que pot ser exclusiva, parcial o bé per assistències. En el web municipal es fan públiques les assignacions per retribucions, indemnitzacions i assistències dels càrrecs electes i grups municipals que el Ple de la Corporació Municipal, va aprovar, amb efectes a partir del 20 de setembre de 2011. La informació, referent a l’actual mandat, està distribuïda en diferents documents.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by