L’Ajuntament fomenta la cooperació i la col·laboració amb l’Associació de Pensionistes i Jubilats

22 Mar 2018
L’Ajuntament fomenta la cooperació i la col·laboració amb l’Associació de Pensionistes i Jubilats

Signatura del conveni del 2018


L’alcaldessa Noemí Trucharte i el president de l’Associació de Pensionistes i Jubilats, Isidre Solé, han signat un nou conveni per formalitzar la cooperació i col·laboració entre ambdues parts. Els ha acompanyat en aquest acte la regidora de Serveis Personals, Salut, Consum i Gent Gran, Sílvia Cáceres


Cáceres ha destacat el significat d’aquest conveni que “promou i fomenta les activitats d’interès cultural i social entre el col·lectiu de la gent gran”. Un col·lectiu, assegura la regidora, “molt dinàmic que amb les seves activitats contribueix a enriquir el teixit social i humà del municipi”.

L’Associació de Pensionistes i Jubilats té un extens calendari d’activitats. A banda del ball dels dissabtes, organitza durant el mes de febrer, la Festa del Soci amb activitats lúdiques i socials.

Un dels programes més rellevants de l’entitat és la Setmana de la Gent Gran, que celebren la segona setmana de maig, i que inclou actes molt consolidats com l’homenatge a la gent gran o el concurs d’arròs a la cassola que compta amb la participació de la Confraria d’arròs a la cassola de Catalunya.

La gent gran del Casal participen de totes les festes locals, des del Carnaval, a la Festa Major, passant per la Castanyada o la tradicional torronada de Nadal.

De la mà de l’ajuntament, el Casal també acull un variat programa d’activitats de dinamització com els tallers per treballar la memòria, l’atenció i la concentració; estiraments matinals i manualitats amb materials diversos.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by