L’Ajuntament ha adquirit dos nous DEA portàtils per a les entitats o escoles que ho necessitin

17 Gen 2019
DEA gener 2019

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha adquirit aquest mes de gener dos nous Desfibril·ladors Automàtics portàtils a l’empresa Cardiosos

Podran utilitzar aquests aparells els voluntaris de Protecció Civil o qualsevol altra entitat que ho necessiti o ho cregui convenient. Així mateix també els podran utilitzar les escoles o altres col·lectius que ho requereixin en el desenvolupament de les seves activitats.

La regidoria de Seguretat Ciutadana Imma González assegura que amb l’adquisició d’aquests dos nous aparells dona continuïtat al projecte de cardioprotegir el municipi. I és que ja són 15 esls DEA dels que disposa l’Ajuntament, una gran majoria portàtils.

Imma González ha explicat que l’adquisició dels DEA va acompanyada de diferents jornades de formació que s’adreçarà als voluntaris de Protecció Civil i al personal de l’Ajuntament de Vilanova del Camí que encara no l’hagin fet. “L’objectiu, insisteix González, és fer de Vilanova del Camí un municipi cardioprotegit i segur”.

Vilanova forma part del mapping de municipis cardioprotegits de Catalunya

És important destacar que Vilanova del Camí forma part del mapping de municipis cardioprotegits de Catalunya gràcies a la implantació de l’aplicació CARDIOCITY112. Tots els desfibril·ladors instal·lats, estan geolocalitzats dins d’aquesta aplicació, i tots els ciutadans de la població ja se la poden descarregar gratuïtament en els seus mòbils. D’aquesta manera davant qualsevol possible víctima d’una aturada cardiorespiratòria, gràcies a la proximitat dels desfibril·ladors i de l’aplicació CARDIOCITY112, es podrà actuar amb la màxima celeritat i així ajudar a salvar una vida.

Accediu des d’aquí a l’APP de CARDIOCITY112:
Google Play (Android)
APP Store (IOS)