L’ajuntament posa en valor l’actiu de les entitats en la tradicional recepció de Nadal |FOTOS i VÍDEO|

15 des. 2017

recepcio entitats anna (29)

Podeu accedir a l’Àlbum Fotogràfic clicant sobre la imatge


Un centenar llarg de persones han participat aquest dijous a la tradicional recepció de Nadal que ofereix l’Ajuntament de Vilanova del Camí a les entitats vilanovines


Representants de les associacions culturals, esportives, solidàries, educatives, mediambientals i socioeconòmiques van compartir una vetllada que es va iniciar amb la projecció d’un audiovisual que recollia en imatges un resum de l’activitat associativa d’aquest any que estem a punt d’acabar. El reportatge va servir per posar en valor la feina que fan les entitats locals que omplen d’activitats pràcticament tots els dies de l’any.

El regidor d’esports Camilo Grados va ser l’encarregat d’obrir la roda de parlaments tot agraint la “immensa tasca” que estan fent les entitats. Va assegurar sentir-se “orgullós de viure en un poble on el teixit associatiu és més viu que mai” i va oferir-se novament als representants associatius per allò que convingui.

La regidora de Cultura Imma González que també lidera les àrees de Participació Ciutadana, Agermanament i Règim Interior, va encetar la seva intervenció fent extensiva la gratitud de l’ajuntament a les entitats locals. Va destacar “l’esforç que s’ha fet des del govern per treballar de manera transversal”, va dir, un fet que s’ha anat materialitzant també en la coordinació d’activitats que com “el festival solidari va comptar amb la col·laboració d’entitats esportives i culturals”.

Després dels agraïments, González també va demanar disculpes “per totes aquelles coses que s’hagin pogut fer malament” tot posant de relleu que encara no porten un any d’experiència en el govern.


Noemí Trucharte: “L’ajuntament sempre us farà costat”


L’alcaldessa Noemí Trucharte va cloure els parlaments també traslladant la seva gratitud als representants de les entitats, “algunes de les quals porten treballant al municipi i pel municipi des de fa més de 50 anys”, com el CF Vilanova o la Peña Bética, que es va fundar l’any 1975. A més, aquest any 2017 s’han celebrat aniversaris importants com el del Club Tennis Vilanova que n’ha fet 25 i l’Associació de Sardanistes, Anoia Country o Endinsa’t que ja porten 10 d’activitat.

Noemí Trucharte va destacar l’enorme actiu que suposen les entitats locals, molt superior a la d’altres municipis, i els va encoratjar a continuar treballant intensament. L’alcaldessa els va oferir el suport de totes les àrees municipals i va assegurar-los que “l’ajuntament sempre els farà costat”.

L’acte es va acabar amb la tradicional foto de grup i un refrigeri durant el qual els regidors van repartir la felicitació de Nadal. Va ser un bon moment per compartir experiències i intercanviar impressions.