L’Ajuntament vilanoví destinarà prop de 20.000 € per ajudar les entitats esportives

01 Abr 2016

Can Titó

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha obert una nova  convocatòria de subvencions adreçades a les entitats esportives del municipi. Des d’Esports aquests dies estan enviant les bases de la convocatòria i els diferents models de sol·licitud als clubs i associacions per tal que formalitzin les seves peticions abans del 29 d’abril.

Enguany Esports destinarà una partida de prop de 20.000 € per ajudar les entitats federades, escoles esportives i esport escolar a promocionar i organitzar activitats físiques i esportives amb finalitats lúdiques, formatives o socials.

Les entitats que vulguin demanar aquestes subvencions hauran de constar al registre d’entitats municipal i presentar un projecte d’actuacions per al 2016 adjunt a la sol·licitud.

Una Comissió de valoració elevarà una proposta per a la concessió que s’haurà de ratificar des de l’Alcaldia i es notificarà als interessats en el termini màxim de tres mesos a comptar des de la data de finalització de presentació de sol·licituds. Els beneficiaris d’aquestes ajudes estan obligats a presentar una justificació i memòria abans del 30 de desembre.


Podeu trobar les bases de la convocatòria de subvencions i els models de sol·licitud tant per a activitats de temporada d’esports federat i base com per a activitats esportives puntuals de rellevància al web municipal: www.vilanovadelcami.cat/esports


Recordeu que cal presentar tota la documentació, signada i segellada al servei d’Esports, abans del 29 d’abril a les 15 h. Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar al 938054411 (extensió 1)