L’Ajuntament vol sumar la veu dels veïns al Pla Local d’Habitatge

15 Abr 2016

Can Papasseit nom

L’Ajuntament ha convocat per al proper dilluns 18 d’abril, un acte públic a Can Papasseit. La voluntat del govern és incorporar la participació ciutadana al Pla Local d’Habitatge que s’ha d’implementar entre el 2016 i el 2021, una vegada acabada la fase de diagnosi i definits els objectius i les actuacions. L’acte començarà a les set de la tarda i serà conduit per l’equip redactor que depèn de la Diputació de Barcelona.

El Pla Local d’Habitatge (PLH) de Vilanova del Camí  és un document tècnic, elaborat per la Diputació de Barcelona a partir de l’estudi i l’anàlisi de la situació de l’habitatge i de les condicions socioeconòmiques del municipi. Aquest document vol esdevenir una eina dinàmica i flexible per a la gestió de les polítiques d’habitatge a Vilanova del Camí d’una manera transversal i integral.

La creació del Punt d’Informació de l’Oficina Comarcal d’Habitatge a l’Ajuntament de Vilanova del Camí és un dels projectes emmarcats al Pla Local d’Habitatge aprovat inicialment pel consistori vilanoví en la darrera sessió plenària.