L’alumnat de 5è de les tres escoles vilanovines a punt per disputar el 5×3 una divertida gimcana matemática

02 Mai 2019
5x3 gimcana matemàtica 2018
Imatge d’arxiu

Les aules de cinquè de les tres escoles de primària de Vilanova del Camí participaran aquest divendres en una nova edició del 5×3, un projecte comú amb les aules de cinquè que posarà a prova l’enginy de l’alumnat que haurà de superar les diferents proves d’una gimcana matemàtica

Aquestes proves, que es portaran a terme al Parc Fluvial de Vilanova del Camí, requereixen de concentració i treball cooperatiu. L’activitat organitzada pels tres centres –Joan Maragall, Pompeu Fabra i Marta Mata– compta amb la col·laboració de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

Aquesta és la segona edició d’aquestes Olimpíades Matemàtiques que l’any passat ja van funcionar molt bé. Els joves van demostrar la seva capacitat d’organitzar-se ràpidament i d’aprofitar les fortaleses de cada component de l’equip.

La plaça del Mercat acollirà el proper 7 de maig una nova edició del 2n en dansa

A banda del 5×3, les tres escoles de primària i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament vilanoví estan preparant una nova edició del 2n en dansa. Un projecte que comparteixen les aules de 2n  i que omplirà de música i coreografies la plaça del Mercat. Serà el proper dimarts 7 de maig. Aquest any l’activitat ha comptat amb la col·laboració de l’escola Artístic.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by