L’alumnat del Joan Maragall omple de literatura Can Papasseit en el marc dels 28ns Jocs Florals

06 Mai 2019
Jocs Florals 2019

L’alumnat de primària de l’Escola Joan Maragall va participar el passat el 24 d’abril en la vint-i-vuitena edició dels Jocs Florals. El lliurament dels premis es va portar a terme a Can Papasseit i durant la cerimònia, els nens i nenes també van gaudir de les obres de teatre que havien preparat els alumnes de sisè. Obres pròpies que han anat creant durant el segon trimestre

Un bon grapat de notícies boges han estat les protagonistes d’aquesta edició dels Jocs Florals de l’Escola Joan Maragall. Des de primer fins a sisè, tots els alumnes han participat escrivint la seva història boja on els unicorns, els encanteris i els marcians han estat els principals protagonistes.

Els guanyadors d’aquest certamen han estat Kiko Amaya i Ona Forn de primer amb “L’unicorn” i “Les transformacions” respectivament.

A segon, els relats guanyadors han estat “L’encanteri” de Leire Ramos, “Llops de colònies” d’Adrián Fernández i “Un incendi a Vilanova del Camí” de Salma Qallout.

A cicle mitjà, concretament a tercer, van resultar guanyadors “L’unicorn i la nena de Vilanova del Camí” de Sònia Martínez; “Una nau espacial aterra al carrer Argentina” de Carles Rica i “L’escola encantada” de Nèstor Sánchez.

Mentre que a quart, els relats premiats han estat “Els marcians” d’Aaron Sallent, “Humans al zoo” de Nayala Rodríguez i “La família marciana” de Zineb Khallouf.

A cicle superior, començant per cinquè, van rebre premi les notícies boges “A Vilanova del Camí han nevat gelats” de Soraya Azdoui; “Un camió ha sigut atropellat per un nen” d’Aleix Sánchez i “L’unicorn perdut es cola a l’Escola Joan Maragall” de Yunes el Handfi.

A sisè, “La invasió dels porcs voladors” de Raúl Bravo; “Nen és tira un pet al cotxe amb els seus pares i el cotxe comença a volar” de Lisa Caetano i “Rata roba banc…sencer” de Sergio Nieves.

Pel que fa al premi dedicat als adults, el relat guanyador ha estat “La vaca cega hi vol veure” de Sílvia Giménez.

El Jurat dels Jocs Florals de l’Escola Joan Maragall també va atorgar la Flor Englantina a Clàudia Rabell, de 2n A per la seva notícia “L’encanteri”.

La Flor Natural va ser per a Elma Sánchez de 3r B per l’escrit “El senyor volador” i la Viola d’Or va ser per a Saray Cardona, de 5è A per “La vaca cega cobra vida”.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by