L’alumnat del Pla de les Moreres s’informa sobre els estudis post obligatoris a la Mini Fira de l’Estudiant

11 Abr 2019
mini fira ensenyament INS 2019 (5)

L’Institut Pla de les Moreres acull aquest dijous i divendres una nova edició de la Mini Fira de l’Estudiant que organitza lOficina Jove de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Es tracta d’una fira itinerant on es posa a disposició de l’alumnat de tercer i quart d’ESO i Batxillerat tota l’oferta formativa d’estudis post obligatoris

L’objectiu principal d’aquestes Mini Fires és oferir una atenció personalitzada als joves per facilitar la seva elecció i acompanyar-los en el procés de definir el seu objectiu acadèmic.

Carles Palet, tècnic de Joventut a Vilanova del Camí, explica que durant les dues jornades, tres assessors en temes acadèmics, estaran a disposició de l’alumnat vilanoví. A banda de la informació que hi haurà exposada sobre els recorreguts i els itineraris formatius que es poden fer després de l’ESO i Batxillerat, atendran els dubtes i les consultes del jovent.

Des de l’INS Pla de les Moreres s’han programat les visites de totes les aules de 3r i 4t d’ESO i també de 2n de Batxillerat, mentre que l’alumnat de 1r podrà visitar la Mini Fira d’Ensenyament durant l’hora d’esbarjo.