L’Ampa Joan Maragall vendrà manualitats de Nadal a la Fira de l’ACI per a la socialització dels llibres

04 Des 2013

Trobades manualitats mares Joan MaragallL’Ampa de l’Escola Joan Maragall participarà aquest cap de setmana a la Fira de Nadal de l’ACI que tornarà a servir d’aparador per al comerç vilanoví i que comptarà amb la col·laboració, també, d’entitats locals que donaran encara més ambient a la fira. La participació de l’Ampa Joan Maragall serà la col·locació d’una paradeta d’artesania i manualitats nadalenques que des de la Comissió de Festes i Festejos (COFIFE) han preparat per tal de recollir diners per a la socialització dels llibres del centre.

La presidenta de l’Ampa, Toñi Fariña, ha explicat a La Carmanyola de Ràdio Nova que la intenció és poder mantenir l’actual quota pels llibres i que no s’hagi d’incrementar, un objectiu cada vegada més difícil i que ha de comptar amb la implicació de les famílies, perquè les ajudes de la Generalitat per aquest projecte s’han anat retallant.

Aquesta no és la primera vegada que des de l’Ampa s’organitzen activitats amb la finalitat de recollir suport econòmic per aquest tema. Fariña creu que la difusió que s’ha fet entre les famílies i sobretot la importància del projecte de reutilització dels llibres, que beneficia a tot l’alumnat, animarà moltes persones a participar en aquest acte.

Trobades manualitats mares Joan Maragall (1)La COFIFE es va crear l’any 2012 amb motiu de la preparació del Carnaval. Des d’aleshores les mares i pares tiren endavant diferents accions per tal de participar conjuntament en les festes locals i sobretot per ajudar a recaptar diners pel projecte de socialització dels llibres. L’espai de trobada serveix també de teràpia i d’intercanvi d’experiències per a les famílies, com explica Inés García.

Actualment unes 25 persones estan vinculades a la COFIFE i amb motiu de la Fira de Nadal de l’ACI han preparat amb molta il·lusió i hores de dedicació moltes manualitats que es posaran a la venda a preus econòmics.

Des de l’Ampa Joan Maragall han agraït a l’ACI la seva gentilesa per permetre’ls aprofitar el marc de la fira per emplaçar aquesta paradeta nadalenca i solidària.

Escolteu l’entrevista al programa de La Carmanyola en aquest reproductor:


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by