L’Associació de Pensionistes i Jubilats agraeix la tasca als associats

03 Feb 2017

Festa del soci gent gran


L’Associació de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí va celebrar la 4a. Festa del Soci entre els dies 26 i 29 de gener, una cita que vol servir per donar compte de l’activitat realitzada i també per reconèixer i agrair l’acompanyament dels associats


L’entitat edita per aquestes dates una petita revista, en la qual s’exposen totes les activitats que han dut a terme durant l’any. És un dels mitjans pels quals informen de les accions que porten a terme. S’envia al domicili de tots els associats, juntament amb el programa de la festa i la convocatòria de l’Assemblea General de Socis que va ser, novament, el primer acte del programa.


També podeu visionar online la revista El Cargol a l’apartat de la Gent Gran del web municipal vilanovadelcami.cat, en aquest enllaç.


L’Assemblea General de Socis es va fer el dijous 26 de gener i va aplegar una quarantena de socis, una assistència força modesta tenint en compte que l’associació aplega uns 250 associats (segons el cens de 2015). Els responsables de la Junta van exposar els corresponents punts de l’ordre del dia des de presidència, secretaria i tresoreria.

L’entitat va començar a dur a terme fa dos anys amb l’objectiu de reconèixer i agrair la col·laboració de les persones associades

El divendres es va fer el Bingo setmanal amb una acceptable assistència i l’endemà dissabte, a Can Papasseit, el ball, amenitzat amb el duet De Gala, que va aplegar unes 180 persones entre les quals hi havia una seixantena de socis de l’entitat (que tenien entrada gratuïta).

Diumenge, a les 11h a la parròquia de Sant Hilari, es celebrà una missa amb una notable assistència, oficiada pel mossèn Xavier Machacón, en record dels socis traspassats l’any 2016. Sortint de l’església, a Can Papasseit, van actuar els grups artístics de l’Associació Els Girasols i les Sevillanes.

El president Isidre Solé va dirigir unes paraules als assistents, seguidament juntament amb el vicepresident Pedro Amor, van fer entrega d’un ram de flors a les directores dels Girasols, Vicenta Quera, i les Sevillanes, Virtudes Pozo. La 4a Festa del Soci es va tancar amb un refrigeri per a tots els assistents.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by