L’Empremta acull una nova exposició sobre Gràfica Publicitària

03 Des 2013

Foto_Expo_Projectes_FinalsA partir de dijous l’Escola d’Art Municipal Gaspar Camps exposa els projectes finals de Gràfica Publicitària dels seus alumnes a la sala de Gràfiques Vilanova. Fidel a la seva voluntat de difondre i promocionar obres relacionades amb les arts gràfiques, la Sala L’Empremta de Gràfiques Vilanova acull a partir d’aquest dijous dia 5 de desembre l’exposició “Projectes finals de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’art Gaspar Camps”.

Es tracta d’una mostra dels treballs que han presentat els alumnes que ja han completat el cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària del curs 2012-2013 de l’escola d’art igualadina.

El cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària prepara els alumnes per desenvolupar projectes de disseny gràfic i optar al món laboral com a autònoms o vinculats a empreses relacionades amb el disseny gràfic, les arts gràfiques, les relacions públiques, la promoció d’articles diversos, el grafisme editorial, l’ambientació d’espais, la imatge corporativa i senyalització i la imatge gràfica del producte.

L’exposició, que s’inaugura dijous a les 8h del vespre a la Sala l’Empremta (Carrer de Santa Maria número 12 d’Igualada) i que es podrà visitar fins al dia 8 de gener de 2014, compta amb el suport de L’Art de la Llum, una de les empreses igualadines vinculades al sector gràfic, que col·labora habitualment amb l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, i que, per aquesta ocasió ha imprès les imatges del projectes.