L’empresa DOGA mou la seva planta d’Esparreguera i s’instal·larà a Can Parera on crearà una desena de llocs de treball

09 Gen 2019
inversio industrial DOGA (1)

La consellera d’Empresa Àngels Chacón i Marc Castells, President de la Diputació de Barcelona i de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, han anunciat aquest dimecres, una nova inversió industrial al territori amb la implantació de l’empresa del sector de l’automòbil Doga al polígon de Can Parera

Doga instal·larà aquí una de les empreses del grup, Doga Parts, la unitat responsable per a la comercialització a nivell mundial de recanvis d’automoció. La nau, que representa una inversió d’uns 3 milions d’euros, ocuparà una superfície de gairebé 10.000 metres quadrats on es traslladarà l’actual factoria d’Esparreguera on hi treballen 17 persones. La intenció, ha dit Toni Garcia, gerent de Doga, és fer créixer la plantilla fins a una trentena de treballadors, en dos o tres anys.

Doga Parts subministra recanvis del sector de l’automoció i ubicarà a Castellolí el seu call center i un magatzem amb 14.000 referències que se serviran de forma que la comanda surti en un màxim de 3 hores i que abans de 24 hores hagi arribat al lloc de destinació.

La notícia s’ha donat a conèixer aquest dimecres després que el passat mes de desembre s’anunciés la instal·lació a Can Parera de l’empresa del sector alimentari Frime Barcelona i que l’Incasòl ja avancés que Grup Engind havia adquirit uns terrenys per destinar-los a una empresa d’automoció. La nau logística de Doga, d’una sola planta, estarà operativa a finals d’aquest 2019.

Doga Grup és una empresa catalana amb fàbriques a Xina, Índia, Itàlia i Polònia, i seus no productives als Estats Units, Mèxic i Brasil. Ha facturat més de 150 milions d’euros al 2018 i disposa d’una plantilla de 1.050 treballadors. Dissenya, fabrica i exporta arreu del món components d’automoció, d’entre els quals destaca un producte estrella que els ha donat el lideratge mundial, l’eixugaparabrises.

L’anunci d’aquesta nova inversió industrial a la Conca s’ha fet a l’Ajuntament de Castellolí amb l’alcalde del municipi, Joan Serra i els alcaldes de la Mancomunitat: Noemí Trucharte de Vilanova del Camí, Teo Romero de Santa Margarida de Montbui, Francisco Guisado d’Òdena i David Sánchez, de Jorba, i el gerent de DOGA, Toni Garcia.

inversio industrial DOGA (2)