L’empresa vilanovina B-Grup rep el premi a la millor estratègia de comunicació empresarial en el 18è Sopar de l’Empresari

16 Jul 2018

Premis UEA 2018-720


L’empresa B-Grup, ubicada a Vilanova del Camí, va rebre el premi del Col·legi de Periodistes de Catalunya a la millor estratègia de comunicació empresarial, en el marc del 18è Sopar de l’empresari, de la Unió Empresarial de l’Anoia, celebrat el passat dijous


L’alcaldessa de Vilanova del Camí Noemí Trucharte i la regidora d’Educació, Eva Vadillo van compartir aquesta vetllada que va servir per homenatjar i reconèixer diverses empreses que han destacat per la seva tasca durant l’any 2017.


web google icons

Web de l’empresa B-GRUP


Gairebé cinc-cents empresaris, emprenedors i directius de l’Anoia i comarques veïnes es van reunir dijous passat al polígon de Les Gavarreres d’Òdena per celebrar el 18è Sopar Empresarial. Un acte que va comptar amb una nodrida representació d’agents socioeconòmics d’arreu del país i autoritats institucionals com el president de la Diputació de Barcelona i alcalde d’Igualada Marc Castells i les conselleres igualadines Àngels Chacón i Alba Vergés.

La cerimònia, que va presentar l’actor igualadí Joan Valentí, tenia com a eslògan “Posa en marxa el canvi” amb l’objectiu de fer prendre consciència dels necessaris canvis tecnològics i de model que hauran d’afrontar les empreses arran de la revolució digital.

El premi UEA a l’Empresa Innovadora se’l va endur la Càtedra A3 in Leather Innovation Center per haver esdevingut un centre d’investigació de referència internacional en el sector de la pell i la moda. El premi UEA a la Institució se va ser per a la cooperativa Unicoop Cultural per haver impulsat el Teatre de l’Aurora. Mentre que l’empresa del sector metal·lúrgic DICOR ISM SL va ser reconeguda amb el premi al Compromís Social per la seva contribució a la formació professional dels joves cedint maquinària a centres educatius.

El premi a la Capacitat Emprenedora va ser per l’empresa Circuit Racing per les seves instal·lacions d’oci com el karting, el paintball o l’Humor Amarillo que cada any atrauen a l’Anoia més de 25.000 persones i, finalment, l’empresa familiar Productos Agrícolas Macasa-Labin va ser reconeguda amb el premi a la Trajectòria Empresarial pels seus 70 anys d’existència i la seva vocació per la innovació.

Durant la cerimònia també es va lliurar el premi a la millor implantació TIC de TIC Anoia que ha estat per l’empresa igualadina Cubus Games que ha creat una APP per ajudar persones que pateixen trastorns mentals, i el premi Campus Motor Anoia que ha estat per l’emprenedor del sector del motor Xavier Bartrolí pel seu compromís personal i empresarial amb el Parcmotor Castellolí.

sopar empresari 2018 (2)-1200