L’equip benjamí del Joan Maragall al capdavant del Jocs Escolars de poliesportiu

26 Abr 2018

benjamins Joan Maragall Jocs Escolars abril 2018 (1)-v11


Per 4a temporada consecutiva l’equip benjamí de l’Escola Joan Maragall ha fet una excel·lent campanya escolar quedant campió del Campionat de poliesportiu als Jocs Escolars de l’Anoia. La setmana passada tot el grup, nens i nenes, monitora i familiars, celebraven els èxits d’una temporada llarga i treballada, que ha donat un cop més la màxima satisfacció


Aquest grup del Joan Maragall ens té acostumats a la victòria. És la 4a temporada que una generació de nens i nenes de 3r i 4t de primària assoleixen aquest mèrit. Aquest fet, asseguren des d’Esports “és fruit d’una bona direcció que encapçala la Jéssica Cano i el resultat del treball diari, la motivació, la perseverança, la pinya i el compromís dels participants, i també de les famílies”. I alhora s’explica també pel bon coneixement de la competició i la constància de remar plegats, des del primer dia de curs.

Ara estan de celebració. Molt merescuda. Han assolit la primera plaça en l’apartat esportiu i també estan al capdavant en l’apartat de valors: saber jugar net, atendre als tutors de joc, donar la mà en acabar els partits i felicitar i respectar al rival. Tots aquests aspectes també juguen en el Campionat Escolar i l’escola Joan Maragall ho té ben assumit.

Des d’Esports han felicitat l’equip, l’escola, les famílies i la monitora, i els encoratgen “a seguir entrenant i gaudint de l’esport com ho estan fent fins ara”.


info google icons

Podeu consultar en aquest enllaç les classificacions 


benjamins Joan Maragall Jocs Escolars abril 2018 (2)-V11