L’equip benjamí del Joan Maragall subcampió dels Jocs Escolars de l’Anoia

16 Abr 2019
Escola Esportiva Joan Maragall 2n abril 2019

Un any més, l’equip benjamí de l’Escola Esportiva del Joan Maragall de Vilanova del Camí ha estat un dels més destacats al Campionat comarcal poliesportiu dels Jocs Escolars de l’Anoia. Aquesta vegada no han pogut quedar primers, però han estat subcampions amb una bona puntuació i sobretot gaudint d’aquesta competició del Consell Esportiu de l’Anoia que aplega una desena més d’equips escolars anoiencs

Integrat per alumnes de 3r i 4t de primària, el conjunt benjamí masculí del Joan Maragall ha quedat segon, darrera de l’Escola Dolors Martí, després de quatre temporades consecutives assolint el primer lloc de la classificació. Al llarg de tot el campionat han tornat a mostrar un alt grau de regularitat, amb un bon nivell en els esports d’associació, en cros i atletisme, i també amb una molt bona puntuació en valors (empatats en primer lloc amb altres escoles que no han perdut cap punt).

Sota la fructífera direcció de Jéssica Cano, l’alumnat ha mostrat responsabilitat i compromís a l’hora de respondre a les cites de la competició, així com també molta  motivació en la majoria de disciplines esportives que han practicat aquest curs. Els dos dies d’activitat en horari extraescolar els ha servit per introduir-se una mica més en la pràctica esportiva, fer equip i preparar-se pels partits.

Des d’Esports Vilanova han felicitat l’equip i l’entrenadora per la bona temporada, i han agraït també la col·laboració de les famílies en l’acompanyament als Jocs.

Escola Esportiva Joan Maragall 2n abril 2019

Quatre equips prebenjamins de les escoles vilanovines han participat també fora de competició als Jocs Escolars

Fora de competició, l’Escola Esportiva de Vilanova del Camí també ha comptat amb quatre equips prebenjamins dels tres centres de primària: un masculí i un mixt de l’Escola Joan Maragall, un masculí del Marta Mata i un masculí del Pompeu Fabra.

Aquests escolars de 1r i 2n de primària han participat en trobades comarcals de minibàsquet, minihandbol, futbol sala i mazaball.

Encara els queden algunes cites pendents: el 27 d’abril la de miniatletisme, i el maig, la cloenda, amb pràctica d’handbol i futbol sorra.

A banda de proporcionar un espai per al lleure esportiu, aquesta és una manera també d’introduir als més petits en l’esport i en la dinàmica de compartir activitat amb altres escolars, fora del centre de referència.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by