L’equip de govern es presenta a entitats locals perquè puguin “posar cara” als seus representants polítics | ÀUDIO

12 Jul 2019
PRESENTACIO ENTITATS (1)

L’equip de govern de Vilanova del Camí es va reunir ahir amb els representants de les entitats locals. Una cinquantena de persones es va donar cita al Centre d’Innovació per “posar cara” als seus representants polítics

L’Alcaldessa Noemí Trucharte va donar-los la benvinguda als assistents i va presentar a cada regidor alhora que explicava les àrees que tenen delegades. “L’objectiu d’aquesta presentació, va explicar Trucharte, és seguir apropant la política locals als veïns, i com a representants de les entitats, vosaltres representeu un nombre molt important de persones”.

Tot seguit, la regidora d’Educació, Joventut i Festes, Eva Vadillo, va traslladar a les entitats una novetat que l’equip de govern implementarà en aquest mandat, que és la figura del regidor de barri. Un regidor que estarà assignat a una zona concreta del municipi i que en serà el seu referent polític. La idea és facilitar la comunicació i la interacció entre la ciutadania i l’administració local i per això, es faran trobades periòdiques en tots els barris. Trucharte va tancar l’acte fent gala del seu equip ”que enceten aquest mandat amb moltes ganes de treballar, molta il·lusió i moltes idees per portar a terme”.

PRESENTACIO ENTITATS (2)

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by